Снови се остварују само онима, који верују у своје снове и гледају емисију НЕСТРПЉИВИ СНОВИ.

Наша емисија представља позитивне вредности, афирмише талентовану децу, емисија промовише ћирилично писмо,емисија коју воде деца, која креирају и кроз свет маште и игре стварају свој свет.

Ту се по први пут представљају клинци и клинцезе који рецитују песмице из наше лепе Србије.
Простор је увек резервисан за вредну и талентовану децу, која великим радом, трудом и одрицањем постижу запажене резултате из разних области…

Нестрпљиви снови се емитују од марта 2004. а од фебруара 2005. могли сте нас гледати на сателитском програму БН телевизије из Бијељине до марта 2013.године, а од јуна 2009. емитовани смо на првој дечијој телевизији у Србији, Каналу Д.

Нестрпљиви снови се тренутно емитују на неколико регионалних и локалним телевизија у Србији и Републици Српској.

Уз нашу емисију одрастале су и одрастају многе генерације.
Посебно смо поносни што су многи успешни имали свој први интервију баш у нашој емисији. Драго нам је да смо инспирација за многе песнике, децу и многе друге. Из писама видимо да се наша емисија гледа породично, што нам је веома драго, када се зна да су родитељи веома заузети многим обавезама и нажалост све мање времена проводе са породицом.

Драги родитељи,
не пропуштајте ни један тренутак који можете провести са својом децом и не дозволите да вам вртлог времена украде и један делић њиховог детињства.

Драга децо,
будите искрени, како само деца то могу бити и помозите нама старијима да сачувамо наше и уживамо у вашем детињству.
И никад, никад не заборавите да се смејете и уживате у игри.